MONT BLANC TRAIL:

Exclusieve hiking trip voor Opwandelaars

LET'S GO ON A HIKE TOGETHER

The word is out! Deze zomer gaan we samen wandelen langs de Tour de Mont Blanc. Eén van de mooiste trails in Europa. Kom je mee?

Met de steun van Travelbase kan ik een exclusieve week voor Opwandelaars organiseren. Dat wil zeggen dat er niemand anders deel kan nemen aan de reis. Lees: wandelen met alleen maar gelijkgestemde zielen. Zalig, toch?! En ik ga ook mee, natuurlijk.

Alle plaatsen voor de reis zijn ingenomen. Wil je op de wachtlijst? Stuur een mailtje naar [email protected].

Let op: je kan alleen boeken via de unieke boekingsknoppen op deze pagina. Boeken lukt niet via de openbare pagina's van Travelbase.

Wanneer?

23-30 juli 2023

Waarom meegaan?

Unieke reis met gelijkgestemden, tot in de puntjes verzorgd en begeleid door het ervaren team van Travelbase. Het enige wat je hoeft te doen is wandelen en genieten! Ideaal om je eerste trektochtervaring op te doen in een veilige omgeving of wandelbuddies voor het leven te ontmoeten.

Niveau?

Een gezonde uitdaging! 5 dagen wandelen door de bergen, redelijk wat hoogtemeters, slapen in tenten... Intens, maar niet onoverkomelijk. Gelukkig hoef je je backpack niet zelf te dragen want die kan mee met he bagagetransport (optioneel te boeken). 

Voorbereiding?

Wie boekt, krijgt uitzonderlijk 25% korting op onze online complete trektochtcursus start-to-hike. Zo kan je je optimaal voorbereiden op het avontuur.

Voor wie?

Zowel beginners als ervaren hikers tussen 16 en 70 jaar kunnen mee op trektocht! Wel belangrijk dat je openstaat voor avontuur en kamperen en dat je fysiek voorbereid bent. Zorg dat je zeker vlot 15 kilometer kan stappen op vlak terrein. In Op Wandel Academy helpen we met de fysieke voorbereiding.

Alleen, met twee of in groep: alles kan! Er zijn veel solotravelers, dus als je ook alleen wil komen hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Prijs?

De basisprijs start op €565 per persoon. Je kiest zelf welke opties je bijboekt. Ik raad aan om het foodpack en het bagagetransport te nemen. Ook leuk is de camping voor de laatste 2 nachten, zodat we de reis samen afsluiten. Maar wil je liever naar het hotel, kan dat natuurlijk ook. Je kan achteraf altijd nog opties bijboeken.

Prijs exclusief vervoer van en naar Chamonix. Hiervoor kunnen we een carpool opzetten of de trein nemen.

Praktisch?

Travelbase heeft een duidelijke website met alle details over de reis. Klik op de knop hieronder om alle informatie door te nemen. De laatste dag is een vrije dag, wie wil kan samen met mij Aiguille du Midi bezoeken (optioneel).

 

Klik hier voor alle info over de reis

Let op: je kan alleen boeken via de unieke boekingsknoppen op deze pagina. Boeken lukt niet via de openbare pagina's van Travelbase.

 

Alle plaatsen voor de reis zijn ingenomen. Wil je op de wachtlijst?

Stuur een mailtje naar [email protected].

INSCHRIJVEN

VOLZET

Over Op Wandel Academy

3 jaar geleden ontdekte Dorien de kracht van wandelen, hiken en buiten zijn. Ze startte een podcast en een blog: Op Wandel. Later volgde een online trektochtschool: Op Wandel Academy. Jaren aan hike-ervaring van verschillende outdoorexperten gebundeld en in mensentaal toegankelijk. Het is een veilige, warme en toegankelijke omgeving waar beginnende hikers terecht kunnen met al hun vragen. Want we zijn allemaal ooit ergens begonnen, toch? Intussen mocht ze al meer dan 16.000 mensen inspireren.

www.opwandel.be 

Over Travelbase

Het begon met Route du Soleil en groeide uit tot een reisorganisatie die actieve once-in-a-lifetime reizen aanbiedt. De nadruk ligt altijd op natuur en avontuur, gegidst door ervaren begeleiders. 

www.travelbase.eu

Zit je met vragen of twijfels? Wil je meer praktische info? Weet je niet of de trail op jouw niveau is?

Stuur me dan een berichtje via Instagram (@opwandel) of mail naar [email protected]Het zou fantastisch zijn als jij er ook bij bent en we dit fantastische avontuur samen kunnen beleven.

Wat denk je? Ready to hit the trails? Yes, baby, take a walk on the wild side!

Liefs - Dorien