THE SCOTLAND TRAIL:

exclusieve hiking trip voor Opwandelaars

VOLZET! De groepsreis was in minder dan 3 tijd weken helemaal uitverkocht. Hou de nieuwsbrief in de gaten voor een volgende reis in 2025. Wil je op de wachtlijst? Stuur een mail met jouw gegevens naar [email protected].
Er is wel nog plaats voor de innerlijke pelgrimstocht Hike&Heal in augustus (Venntrilogie, Ardennen) en oktober (Mullerthal, Luxemburg). Klik hier  voor meer info. 

LET'S GO ON A HIKE TOGETHER

The word is out! Deze zomer gaan we samen wandelen op Isle of Skye in Schotland. Eén van de mooiste trails in Europa. Kom je mee?

Met de steun van Travelbase kan ik net zoals vorig jaar een exclusieve week voor Opwandelaars organiseren. Dat wil zeggen dat er niemand anders deel kan nemen aan de reis. Lees: wandelen met alleen maar gelijkgestemde zielen. Zalig, toch?! En ik ga ook mee, natuurlijk.

 Klik op de knop hieronder om te boeken. Let op: je kan alleen boeken via de unieke boekingsknoppen op deze pagina. Boeken lukt niet via de openbare pagina's van Travelbase.

Ik ga mee op reis!

Wanneer?

14-21 juli 2024

Waarom meegaan?

Unieke reis met gelijkgestemden, tot in de puntjes verzorgd en begeleid door het ervaren team van Travelbase. Het enige wat je hoeft te doen is wandelen en genieten! Ideaal om je eerste trektochtervaring op te doen in een veilige omgeving of wandelbuddies voor het leven te ontmoeten.

De editie van vorig jaar was een succes. De deelnemers hebben vrienden voor het leven gemaakt en gaan nu nog steeds samen op wandel. Klik hier voor foto's, verhalen en ervaringen over de reis van 2023. Ook deelneemster Els schreef haar ervaring neer in deze blog.

Niveau?

Een gezonde uitdaging! 5 dagen wandelen door de Schotse natuur, slapen in tenten. De hoogtemeters vallen goed mee, maar de afstanden zijn soms groot en het terrein is niet altijd gemakkelijk. Zeker intens, maar niet onoverkomelijk. Iedereen met een goede fysieke conditie moet deze trail kunnen wandelen.

Het weer hebben we natuurlijk niet in de hand. Regen, wind en drassige ondergrond zijn mogelijk. Dat maakt een wandeling altijd zwaarder. Maar we duimen voor goed weer!


Gelukkig hoef je je backpack niet zelf te dragen want die kan mee met het bagagetransport (optioneel te boeken). 

Voorbereiding?

Wie boekt, krijgt uitzonderlijk 10% korting op onze online complete trektochtcursus start-to-hike. Zo kan je je optimaal voorbereiden op het avontuur.

Voor wie?

Zowel beginners als ervaren hikers tussen 16 en 70 jaar kunnen mee op trektocht! Wel belangrijk dat je openstaat voor avontuur en kamperen en dat je fysiek voorbereid bent. Vorig jaar was de jongste deelnemer 18 jaar en de oudste deelnemer 65 jaar.

Zorg dat je zeker vlot 15 kilometer kan stappen op heuvelachtig terrein. In Op Wandel Academy helpen we met de fysieke voorbereiding.

Alleen, met twee of in groep: alles kan! Er zijn veel solotravelers, dus als je ook alleen wil komen hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Er zijn 30 plekjes vrij voor deze reis. Dat lijkt veel, maar ervaring van vorig jaar leert dat het in dit concept eigenlijk best goed meevalt. Iedereen heeft al een beetje een link met elkaar als Opwandelaars zijnde, waardoor er heel snel connecties worden gelegd. Bovendien kan je tijdens het wandelen je eigen tempo volgen en opsplitsen in kleinere groepjes (of zelfs alleen wandelen als je daar nood aan hebt). You do you. :-) 

Prijs?

De early bird prijs voor deze trip start op €560 per persoon. Je kiest zelf welke opties je bijboekt. Ik raad aan om het foodpack en het bagagetransport te nemen. 

Praktisch?

Travelbase heeft een duidelijke website met alle details over de reis. Klik op de knop hieronder om alle informatie door te nemen. 

Zodra de groep volledig is, starten we een Whatsapp-groep. Daarin kunnen we elkaar leren kennen en verder afstemmen rond transport en de invulling van de laatste dag.
 

Klik hier voor alle info over de reis

Let op: je kan alleen boeken via de unieke boekingsknoppen op deze pagina.

Boeken lukt niet via de openbare pagina's van Travelbase.

 

VOLZET! De groepsreis was in minder dan 3 tijd weken helemaal uitverkocht. Hou de nieuwsbrief in de gaten voor een volgende reis in 2025. Wil je op de wachtlijst? Stuur een mail met jouw gegevens naar [email protected].
Er is wel nog plaats voor de innerlijke pelgrimstocht Hike&Heal in augustus (Venntrilogie, Ardennen) en oktober (Mullerthal, Luxemburg). Klik hier  voor meer info. 

 

Klik hier om te boeken

INSCHRIJVEN

Ik kom mee hiken!

Over Op Wandel Academy

4 jaar geleden ontdekte Dorien de kracht van wandelen, hiken en buiten zijn. Ze startte een podcast en een blog: Op Wandel. Later volgde een online trektochtschool: Op Wandel Academy. Jaren aan hike-ervaring van verschillende outdoorexperten gebundeld en in mensentaal toegankelijk. Het is een veilige, warme en toegankelijke omgeving waar beginnende hikers terecht kunnen met al hun vragen. Want we zijn allemaal ooit ergens begonnen, toch? Intussen mocht ze al meer dan 23.000 mensen inspireren en +400 mensen helpen met hun eerste trektocht.

www.opwandel.be 

Over Travelbase

Het begon met Route du Soleil en groeide uit tot een reisorganisatie die actieve once-in-a-lifetime reizen aanbiedt. De nadruk ligt altijd op natuur en avontuur, gegidst door ervaren begeleiders. 

www.travelbase.eu

Zit je met vragen of twijfels? Wil je meer praktische info? Weet je niet of de trail op jouw niveau is?

Stuur me dan een berichtje via Instagram (@opwandel) of mail naar [email protected]Het zou fantastisch zijn als jij er ook bij bent en we dit fantastische avontuur samen kunnen beleven.

Wat denk je? Ready to hit the trails? 

Take a walk on the wild side!

Liefs uit de buitenlucht - Dorien