Gratis minicursus: start-to-hike

Gratis minicursus

Schrijf je hieronder in.

*Schrijf je in op de 5-daagse training en de nieuwsbrief van Op Wandel. Je kan uitschrijven wanneer je wil.

Over Op Wandel Academy

OWA is een veilige, warme en toegankelijke omgeving waar beginnende hikers terecht kunnen met al hun vragen. Want we zijn allemaal ooit ergens begonnen, toch? 

Dat is de filosofie van Dorien. Twee jaar geleden ontdekte ze de kracht van het wandelen en buitenzijn. Ze deelde haar wandelingen en verhalen op haar blog en via de podcast “Op Wandel” waarmee ze al meer dan 13.000 mensen mocht inspireren. 

Van wandelingen hier ging ze naar trektochten met backpack daar. Alleen liep dat niet van een leien dakje. Het viel op hoe weinig kennis en initiatieven op beginnersniveau beschikbaar waren. Het had Dorien er bijna van weerhouden om wandelschoenen aan te trekken en die backpack op de rug te gooien. 

Toch deed ze het. Ze werd helemaal verliefd op de magie van een trektocht en vind dat iedereen zoiets moet kunnen meemaken. Daarom ging ze op zoek naar ervaren hikers en outdoorexperten die de krachten wilden bundelen om samen een online leerplatform op te starten.

Jaren aan hike-ervaring gebundeld en in mensentaal toegankelijk: dat is de Op Wandel Academy. 

ONTDEK ONZE ONLINE TREKTOCHTCURSUS

Ervaren hikers uit België en Nederland bundelden al hun kennis in een complete online trektochtcursus.

Van kamperen tot navigeren, veiligheid, eten & drinken… Je krijgt een antwoord op àl je vragen en wordt omringd door een motiverende community van experten en gelijkgestemde wandelaars.

En dat allemaal behapbaar, gecentraliseerd en op beginnersniveau. Plots is die trektocht niet meer zo onbereikbaar. 

Meer info over de cursus
With the support of our hiking buddies