Nicky Brouwer

Nicky is outdoorlover in hart en nieren. Het buitenleven werd haar met de paplepel doorgegeven en vandaag is ze dan ook zoveel mogelijk buiten te vinden. Ze ging aan de slag als sportleerkracht maar voelde de roep van de bergen steeds luider worden.

Dus gooide ze het roer volledig om. Ze gidste voor onder andere Travelbase en ronde haar opleiding bergwandelgids af. Intussen organiseert ze haar eigen bergtochten, reist ze de wereld rond in busje Didi, geeft ze yogalessen in de bergen en legt ze als fotografe mensen en mooie avontuurlijke momenten vast.

 “The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams.”

- Nicky's motto

NICKY MAAKTE DEZE CURSUSSEN

Huttentocht

Een huttentocht is een goede eerste kennismaking met hiken en trektochten maken. Je geniet nog van de luxe van de hut terwijl je toch op prachtige en desolate plekken komt. Nicky legt je uit hoe je het precies aanpakt. 

Naar de cursuspagina

Veiligheid & emergency

De natuur en de bergen zijn de baas. Op elk moment kunnen er verschillende dingen mislopen. Je kan vallen, in een storm terechtkomen, verdwalen... Nicky legt je in deze cursus de basisprincipes van veiligheid op wandel uit. Een must voor elke zelfstandige wandelaar!

Naar de cursuspagina