Sietske Mensing

Sietske is officier bij de Nederlandse Koninklijke Luchtmacht, maar vooral ook een echte outdoorsy. Als het maar buiten is. En liefst in de bergen! Die bergliefde verzegelde ze met een opleiding tot bergwandelgids én een verhuis. Want Sietske woont sinds kort samen met haar vriend in 2 katten in Oostenrijk, daar zijn ze het gelukkigst.

Ze besloot ook om van haar hobby haar beroep te maken en haar eigen bedrijf op te richten: Meiden In De Bergen. Sietske neemt meiden van alle leeftijden in gezellige groepjes mee op bergtochten. Er is voor elk wat wils, zo kan jij op je eigen niveau en onder begeleiding van professionals de bergen ontdekken. 

 “Huttentochten maken zijn echt mijn favoriet. Je trekt meerdere dagen door de bergen waarbij je steeds wat verder van de bewoonde wereld raakt en omringd bent door bergen, rust en ruimte. Heerlijk.”

SIETSKE MAAKTE DEZE CURSUSSEN

Outdoorkleding

Het aanbod outdoorkleding is gigantisch en soms zie je door het bos de bomen niet meer. Sietske geeft je tekst en uitleg. Na deze cursus weet je welke kledij je nodig hebt, waarom en hoe je die kledij moet dragen en onderhouden.

Naar de cursuspagina

Bergwandeltechnieken

Wandelen in de bergen is niet hetzelfde als wandelen op vlakke paden. Na deze cursus ben je tredzeker op elke ondergrond. Je krijgt ook oefeningen die je thuis kan doen, zodat je helemaal voorbereid bent voor alles wat op je pad komt (pun intended).

Naar de cursuspagina