Wouter Vorsters

Wouter is hiker in hart en nieren, gek op avontuur en een overtuigde gearnerd. Als kind ging Wouter met zijn ouders naar Oostenrijk & zo kreeg hij de wandelmicrobe te pakken. In 2012 liep hij zijn eerste meerdaagse trektocht met vrienden. Op die trip is veel misgelopen. Gelukkig kwam de vriendengroep er met de schrik en frostnip vanaf. Een trip vol lessen en fouten om nooit meer te maken.

Sinds 2017 maakt Wouter ook trekkings tijdens de winter. Dan verdwijnt hij enkele dagen in de besneeuwde wildernis van Scandinavië. Zijn 9-daagse trekking in het Sarek National Park pronkt bovenaan z’n lijstje van favoriete avonturen. Wouter kan ook keihard genieten van bikepacken en packraften.

Hij opende zelfs zijn eigen outdoorwinkel: Den Avonturier. Zo wil hij mensen helpen om op avontuur te gaan met materiaal waar hij zelf in gelooft.

 “Uit je comfortzone durven komen, ongeacht waar die grens voor jou persoonlijk ligt. Het onbekende tegemoet gaan, initiatief nemen, durf hebben, nieuwe dingen zien en ontdekken. De natuur beleven en de rollercoaster aan emoties die daarbij hoort ervaren: dat is avontuur voor mij.” 

WOUTER MAAKTE DEZE CURSUS

Gear & rugzak

Wouter vertelt je exact wat nodig hebt, waarom en hoe je het zo efficiënt mogelijk meeneemt. Zo maak je meteen slimme aankoopkeuzes en bespaar je een pak geld.

Naar de cursuspagina